SunWarrior presni veganski proteini - CHOCOLATE

SunWarrior presni veganski proteini - CHOCOLATE

Šifra izdelka: SUN03
Razpoložljivost: Ni na zalogi
Cena: 57.90€
Brez DDV: 52.88€
Količina:  
   - ALI -   
1 mnenj   Rating: 5/5.
Based on 1 review   |  Napiši mnenje

SunWarrior presni veganski proteini - CHOCOLATE

* Sunwarrior je s 83% čistih proteinov odličen, rastlinski (brez soje), presni (ni segrevan nad 46 stopinj C), veganski beljakovinski prah.
    
* Skupina strokovnjakov je ustvarila najboljši proteinski prah, s svilnato teksturo, ki ima hkrati odličen okus.

* Pri samem pridelovanju uporabljajo starodaven proces združevanja. Gre se za kaljenje surovega polnozrnatega rjavega riža, ter bio - fermentacijo. Ta postopek ustvari proteine, kateri vsebuje tudi 9 esencialnih aminokislin, ter tudi druge ne-neesencialne aminokisline v popolnoma uravnotežen profil aminokislin.

* Imajo kar 98,2% prebavno učinkovitost, kar je najvišja ocena učinkovitosti v primerjavi z katerimi koli drugimi viri beljakovin (v primerjavi s sirotko in sojo).

*Imajo kar 98% podobnost z materinim mlekom.

* Za razliko od postopkov ekstrakcije drugih proteinov, se pri SunWarrior metodah ekstrakcije ne uporablja niti kemikalij niti kislo hidrolizo. Uporabljajo se samo organski encimi, zato so te proteini 100% organski.

* Naravno bogat z vitamini in minerali. Sunwarrior proteini vsebujejo visoke količine antioksidantov, tokoferolov in tokotrienolov in drugih pomembnih hranil, kot so tiamin, riboflavin, niacin, fosfor, železo in kalij.

* Povečajo učinkovitost in absorpcijo vitaminov in mineralov.

* Ker so Sunwarrior proteini zelo lahko prebavljivi, jih lahko uporabljajo dojenčki, starejši in odrasli. Svetovna zdravstvena organizacija pravi, da bodo SunWarrior proteine uporabljali tudi za podhranjene ljudi.

* Trenutno poteka klinična študija, ki obeta, da Sunwarrior proteini pomagajo pri absorpciji vitaminov pri bolnikih z Aids-om.   

* Zaključile pa so se že klinične študije, katere so dokazale, da zaradi uravnoteženega prehranskega profila, SunWarrior pomaga tudi diabetikom, saj pomaga pri nadzoru ravni inzulina.

* Narejena pa je bila tudi študija, katera zagotavlja, da Sunwarrior pomaga pri zniževanju holesterola. USDA pa trenutno uporablja Sunwarrior v poskusih, da vidijo, če lahko pomaga tudi pri visokem krvnem tlaku.

 
 
 
   
     
   
SunWarrior presni veganski proteini - CHOCOLATE | 1 mnenj
vrhunski ;)res top zadeva. priporočam vsem

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: