Presni resveratrol

Presni resveratrol

Šifra izdelka: UNIT06
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 48.90€
Brez DDV: 44.66€
Količina:  
   - ALI -   
0 mnenj   0 mnenj   |  Napiši mnenje

Presni Resveratol

60 vegetarijanskih kapsul

Garden of Life Presni resveratrol je močna, polnovredna resveratrol formula, ki kombinira presen fermentirani resveratrol, 23 presno, organsko vzgojenega sadja in zelenjave,  vključno z grozdjem Cabernet Sauvignon, plus živimi probiotiki in prebavnimi encimi.  Sinergijska mešanica bioaktivnih fitohranil s širokim spektrom  koristnih kofaktorjev, Presni resveratrol podpira antioksidantske aktivnosti, zdravje srca in zdravo staranje.  
Presni resveratrol je zelo močan vir  polifenolov, zagotavlja 350mg trans-resveratrola na porcijo - toliko trans-resveratrola, kot ga je v 200 steklenicah rdečega vina - ugodno vpliva na številne sisteme, vključno z žilnim, dihalnim, reproduktivnim in prebavnim sistemom.

Presni resveratrol je presna, fermentirana, polnovredna formula ustvarjena, da vam nudi  močno antioksidantsko podporo za zdravo srce.

  • Zagotavlja močno antioksidantsko podporo
  • Pomaga telesu v boju proti oksidativnemu stresu
  • Podpira zdravje celic in tkiv
  • Podpira kardiovaskularno zdravje s spodbujanjem cirkulacije
  • Podpira zdravo staranje
  • Podpira zdravo prebavo -  spodbuja redno, udobno in zdravo izločanje
     

presno • vegansko • brez glutena • brez mleka in mlečnih izdelkov
živi probiotiki & encimi • brez vezic, polnil ali nosilcev
 

Garden of Life je zavezan, da vam prinaša hranila najvišje kvalitete, hranila iz polnovredne hrane, ki vas ojačajo, da doživite izredno zdravje. Presni resveratrol je produkt, ki ponazarja tri osnovna in temeljna načela v filozofiji Garden of Life glede človeškega zdravja.

Polnovredna hranila - ko gre za dodatke,  Garden of Life, raje kot sintetična hranila, ponuja sestavine iz polnovrednih živil, polne hranil.

Moč fermentacije – fermentacija je starodavna tradicija, ki je, zaradi vzpona hlajenja in industrijske prehranjevalne verige, večina od nas več ne pozna. Fermentacija ne samo, da uporablja probiotične mikroorganizme za konzerviranje hrane, temveč tudi ustvarja nove, koristne spojine, medtem, ko pred-prebavlja hrano in  osvobaja svoja dragocena hranila.

Presna živa hranila – presna hrana in rastline so nabiti s prebavnimi encimi, ki pomagajo telesu hranila razgraditi in vzeti za svoja.  Garden of Life so vodilni v "gibanju" presne hrane in so razvili obsežno ponudbo Presnih dodatkov.

Poskusite Presni resveratrol iz Garden of Life, ki prinaša prednosti rdečega vina, v priročni, zanesljivi in cenovno ugodni obliki, brez alkohola ali z njim povezanimi stranskimi učinki.

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: