Maca premium 240g
Maca premium 240g

Maca premium 240g

Šifra izdelka: ETER02
Razpoložljivost: 3 - 4 Dni
Cena: 22.90€
Brez DDV: 20.91€
Količina:  
   - ALI -   
0 mnenj   0 mnenj   |  Napiši mnenje

Maca Premium, prah

Maca premium vsebuje posušen in zmlet koren mace, ki v edinstvenem razmerju vsebuje kar 55 aktivnih sestavin.

 

Maca je edina užitna rastlina na svetu, ki uspeva na nadmorski višini preko 4.400 metrov. Tam je izpostavljena ekstremnim vremenskim pogojem, ki  določajo raznolikost in intenzivnost njenega delovanja, s katerimi se maca loči od drugih zdravilnih rastlin.

Maca premium vsebuje posušen in zmlet koren mace, pri čemer ostanejo količine in razmerja hranilnih snovi enaka, kot jih je ustvarila narava. Maca v edinstvenem razmerju vsebuje kar 55 aktivnih sestavin.

Tako je maca bogat vir hranil, med drugim aminokislin, nenasičenih maščob, vsebuje pa tudi kalcij, selen, cink, natrij, železo, kalij, magnezij, silicij, jod, fosfor, mangan, baker, vitamine B1, B2, B6, B12, C, E, D3, saponine, sterole, tanine in alkaloide.

Maca s svojimi sestavinami lahko poveča moč obrambnega odziva na stres v vseh njegovih oblikah: fizični, čustveni, kemični in biološki. Pozitivno deluje na splošno počutje in krepi imunski sistem. Izboljšuje spomin, koncentracijo ter umske in učne zmožnosti. Je idealen dodatek za učence, dijake, študente in zaposlene s psihičnimi obremenitvami. Odlična je za vse, ki želijo povečati vzdržljivost in mišično maso. Športniki se zaradi vsebnosti glikozidnih steroidov v vedno večjem številu obračajo k Maci kot naravni in zdravi alternativi anabolnim steroidom.

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: