MSM premium 210g
MSM premium 210g

MSM premium 210g

Šifra izdelka: ETER04
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 14.90€
Brez DDV: 13.61€
Količina:  
   - ALI -   
0 mnenj   0 mnenj   |  Napiši mnenje

Natural MSM Premium je:

. Organska oblika žvepla
. 100% naravno iz lubja skandinavskih borovcev
. ph ravnovesje, odstranjevanje strupov iz telesa
 

Natural MSM Premium

je naravno prehransko dopolnilo v prahu iz borovega lubja skandinavskih borovcev. Sestavlja ga naravna oblika žvepla, ki ga najdemo tudi v tkivih, kot so kite in mišice. Njegova vloga je pomembna, saj ohranja zdrava tkiva, zato se velikokrat uporablja pri artritisu, pa tudi v bolečinah v mišicah, kar je dostikrat posledica prevelike vneme pri športu in rekreaciji.

MSM deluje na tkiva edinstveno. Zmanjšuje pritisk v celicah, odstranjuje tekočine in strupe, vpliva na celično membrano. Je organska oblika žvepla, medtem ko so sulfiti v hrani običajno anorganski. Žveplo je pomembno, saj je udeleženo pri mnogih procesih v organih in organskih sistemih. Imamo ga v laseh, koži in nohtih. Vsebuje ga veliko aminokislin, ki so graditelji beljakovin. Obenem pa lahko človeško telo nekatere vitamine uporabi le, če ima tudi dovolj žvepla.

Stanja, pri katerih lahko pomaga uživanje Natural MSM Premium, so: akne, alergije, migrene, paraziti, strupi v telesu, artritis, astma, okužba s kandido, kislo-bazično neravnovesje, prebavne težave, bolečine v mišicah in mišični krči.

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: