Mlečni pripravek za dojenčke 4
Mlečni pripravek za dojenčke 4

Mlečni pripravek za dojenčke 4

Šifra izdelka: 2164A
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 12.86€
Brez DDV: 11.74€
Količina:  
   - ALI -   
0 mnenj   0 mnenj   |  Napiši mnenje

Holle 4 Bio, nadaljevalno mleko za dojenčke in majhne otroke

Nadaljevalno mleko Holle 4 Bio je primerno za dojenčke in majhne otroke po dopolnjenem 12. mesecu.

Za Holle 4 Bio, nadaljevalno mleko za dojenčke in majhne otroke se uporablja visoko kakovostno Demeter mleko. Demeter kmetje upoštevajo specifične lastnosti rastlin in živali. Odpovejo se odstranjevanju rogov pri kravah. Krave se pasejo na biološko-dinamično oskrbovanih pašnikih, zato krma ni obremenjena – naša garancija za visoko kvaliteto mleka v Holle mlečni prehrani. Bio rastlinska olja zagotavljajo pomembne maščobne kisline (kot je omega 3). Vsebuje tudi pomembne mikroelemente kot so kalcij, železo, jod, cink in vitamin D, ki zagotavljajo dobro podlago za uravnoteženo prehrano otroka.

Holle 4 Bio, nadaljevalno mleko za dojenčke in majhne otroke lahko po 12. mesecu uporabite za nadaljevanje po vsakem drugem nadaljevalnem mleku za dojenčke (Folgemilch).    

Sestavine: Posneto mleko** (Nemčija), sirotka v prahu* delno odmineralizirana, rastlinska olja* (palmono olje, repično olje, sončnično olje*),  posneto mleko v prahu**, škrob*,  maltodextrin*, kalcijev karbonat*, vitamin C, natrijev klorid, kalijev klorid, magnezijev hidroksid karbonat, železov laktat, vitamin E, cinkov sulfat, niacin, kalcijev-D- pantotenat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, manganov sulfat, vitamin B2, kalijev jodat, folna kislina, vitamin K1, natrijev selenat, vitamin D
/ *iz biološke pridelave / **iz biološko-dinamične pridelave

 

Proizvod je primeren samo za posebne prehranske namene za dojenčke, starejše od 11 mesecev, in je lahko le del raznolike prehrane. Ne sme se uporabljati kot nadomestek za materino mleko v prvih 11 mesecih življenja.

Pomembno: Uporabljajte samo priloženo merilno žlico. Za zaščito zob pred kariesom, ne pustite dojenčku, da predolgo sesa dudo stekleničke. Ne segrevajte v mikrovalovni pečici (nevarnost pregretja).  

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: