Martina Gebhardt

Martina Gebhardt

Martina Gebhardt – Demeter certificirana kozmetika

100 % izdelkov je Demeter certificiranih.
… ker smo preprosto drugačni! In ker želimo le najboljše za vas.

Demeter kozmetika Martina Gebhardt je 100 % naravna kozmetika, ki je izdelana le iz ekoloških in biološko-dinamičnih sestavin. Ga. Martina Gebhardt že več kot 20 let izdeluje popolnoma naravno kozmetiko, ki podpira ravnovesje naše kože in spodbuja k samoozdravljenju.

Negovana lepota je visoko razvita umetnost. Uporaba kozmetičnih izdelkov predstavlja intimno vez med našimi čuti in čutnostjo. Omamne dišave eteričnih olj, sproščujoča mehkoba krem in lotionov, ki prekrijejo kožo kot svila, in učinek nežne masaže so enako pomembne kot klasična uporaba kozmetike, kot je npr. nega za kožo, preprečevanje prezgodnjega nastajanja gub, itd. Skozi to čutno doživetje postanemo odprti in dovzetni; naše mišice, tkiva in celice se sprostijo in v svoji koži se počutimo sproščeno in prijetno. Energijske blokade se sprostijo in iz nas zažari povečana vitalnost. Počutimo se čudovito lepe – saj smo lepi!

Modrost pridobimo z odpuščanjem nepotrebnega. (Lao-tzu, 604 B.C.)

Filozofija „manj je več“ je še posebej upoštevana pri izdelavi kozmetičnih izdelkov Martine Gebhardt. Izdelki namreč vsebujejo samo tiste sestavine, ki so nujno potrebne in druga drugo dopolnjujejo. S tem ustvarijo tisto posebno, magično esenco, ki preseže vsoto svojih posameznih sestavnih delov.

Izdelki Martine Gebhardt so razviti tako, da ne vsebujejo ničesar, kar bi lahko škodovalo človeku ali okolju. Surovine za kreme, lotione in razpršila so 100 % naravne ter so več kot 95 % iz Demeter (biološko-dinamične ) ali kontrolirane ekološke pridelave. V kozmetičnih izdelkih ne boste našli nobenih sintetičnih snovi, niti snovi, ki so bile testirane na živalih.

K zakladu Martine Gebhardt spada tudi spagirična esenca.

Kaj pomeni spagirično?

Beseda spagyric izhaja iz grščine, kjer spao pomeni ločiti in ageiro pomeni ponovno združiti. Opisuje metodo izdelave medicinskih zdravil, ki je poznana že več tisoč let in izvira iz Orienta ter himalajskih narodov. To metoda ekstrakcije danes še zmeraj uporabljajo v ajurvedski medicini. Sestavne dele rastline se destilira in zažge v pepel ali kalcinira (segreva trdno snov do kemičnega razkroja).

Soli iz rastlin se raztopi in izkristalizira v kompleksnem biološko-dinamičnem in ritmičnem postopku pridelave, ki upošteva položaje sonca in lune. To se dela tako dolgo, dokler ni dosežena zahtevana stopnja čistosti. Nato se to združi z destilatom in dobimo najčistejšo spagirično esenco.

Kakšni so učinki spagirične esence v kozmetiki Martine Gebhardt?

Učinki teh esenc so vidni na celično-energetskem nivoju. Rek pravi: „Soli so spomin zemlje.“ V tem leži velik del resnice, glede na to, kako soli delujejo na celico. Spominjajo jo na njen temeljni (genetski) zapis, po katerem je nastala in vzpostavljajo njen notranji red. Sol, raztopljena v vodi (slanica), ki je v celičnem in medceličnem prostoru, ima električno prevodnost, preko katere se prenašajo električni (energijski) impulzi do celic. To stimulira proces čiščenja v celici. Celica namreč ne more izkoristiti snovi, potrebnih za regeneracijo – obnavljanje naravnega ravnovesja, dokler v njej ne poteče proces razstrupljanja. In tako spagirična esenca spodbuja proces razstrupljanja celice in na ta način odpira pot učinkovinam v izdelkih, da prodirajo v celico in jo regenerirajo.

Standardi za kvaliteto – Martina Gebhardt

  • Uradni znak za kontrolirano naravno kozmetiko (BDIH)
  • Demeter certifikat za naravno kozmetiko v biodinamični kvaliteti
  • IHTK znak za kozmetiko, ki ni testirana na živalih
  • Samo 100% naravne sestavine
  • Brez sintetičnih surovin, emulgatorjev, glicerola, titanijevega dioksida, konzervansov ali alkohola v kremah in lotionih.
  • Več kot 98 % surovin od certificiranih ekoloških ali Demeter pogodbenih pridelovalcev (ostalo so naravne surovine kot so minerali, soli in gline)
  • Lastno pridobivanje spagiričnih esenc po ritmičnih, biodinamičnih principih
Prikaži: Seznam / Preglednica
Prikaži:
Razvrsti po:
Čistilni tonik Happy aging
Martina Gebhardt HAPPY AGING tonik Daje koži vlago in ji podari svež videz. Proti staranju? ..
14.90€
Brez DDV: 12.21€
Čistilni gel za obraz Happy aging
Martina Gebhardt HAPPY AGING čistilni gel150 ml HAPPY AGING čistilni gel čisti kožo nežno,..
14.99€
Brez DDV: 13.69€