Bachove kapljice Rešitev

Bachove kapljice Rešitev

Šifra izdelka: MEDIV06
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 16.81€
Brez DDV: 15.35€
Količina:  
   - ALI -   
0 mnenj   0 mnenj   |  Napiši mnenje

Originalne Bachove cvetne esence in Rescue izdelki

 

Stres je danes eden od poglavitnih vzrokov za številna bolezenska stanja in zmanjšano kakovost življenja. Le redki se stresnim okoliščinam v sodobnem ritmu življenja lahko povsem izognejo. Bachove kapljice učinkovito delujejo proti stresu ter blažijo različne čustvene stiske posameznika. Cvetne esence pomagajo, da se v kriznih trenutkih, najsi je to izpit, nastop, strah pred letenjem, obisk zobozdravnika, ločitev, poslovni sestanek ... umirimo in ohranimo mirno glavo. Po svetu se jih za lajšanje tegob vsakdanjika poslužujejo milijoni uporabnikov iz več kot 45 držav.

Dr. Edward Bach, britanski zdravnik in homeopat je v 30-ih letih prejšnjega stoletja iskal zdravila za zdravljenje vzrokov bolezni in ne zgolj za odpravljanje bolezenskih simptomov. Njegova želja je bila najti neškodljivo zdravilo, ki bi ljudem zares pomagalo. Rešitev mu je ponudila narava. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj in vsakemu izmed njih pripisal ustrezno cvetno esenco. Za izdelavo le-te je uporabil cvetove divje rastočih rastlin in dreves ter izvirsko vodo. Te cvetne esence so danes znane kot Bachove kapljice, osnova zdravljenja pa je prenos energije z rastlin preko njenih cvetov v kapljice. Prav energijski zapis posameznih rastlin na posameznika deluje tako, da povrne notranje ravnovesje ter omogoča lažje preoblikovanje negativnih vzorcev vedenja v pozitivne.

38 čustvenih stanj je dr. Bach razdelil v 7 osnovnih skupin: strah, ravnodušnost do okolja, osamljenost, negotovost, malodušje in obup, pretirana skrb za druge in dovzetnost za vplive drugih. Navajamo dva primera uporabe cvetnih esenc. Esenca oljke, ki spada v skupino čustvenih stanj za katere je značilna ravnodušnost do okolja nam pomaga, da ob hudi utrujenosti, po hujši bolezni ali izčrpavajočem delu hitreje pridobimo življenjsko moč in energijo. Esenca Betlehemske zvezde iz skupine za katero je značilno malodušje in obup, nam pomaga po psihičnih travmah, ko smo kot okameneli zaradi šoka, usodne novice ali izgube bližnjih.

Dr. Bach je razvil tudi posebno mešanico petih cvetnih esenc imenovano RESCUE®, ki se uporablja kot tako imenovana "čustvena prva pomoč". RESCUE® izdelki pomagajo pred, med in po stresih in šokih, vznemirjenosti, žalosti, obupu, jezi, nespečnosti in ostalih čustveno zahtevnih stanjih. RESCUE® izdelki vsebujejo cvetne esence popona (sončeca), češnjelike slive, srobota, nedotike in Betlehemske zvezde. RESCUE® NIGHT izdelki, ki pomagajo pri težavah s spanjem vsebujejo dodatno esenco belega kostanja. RESCUE® krema pa poleg petih osnovnih esenc vsebuje še cvetno esenco lesnike. RESCUE® izdelki so na voljo v obliki kapljic in razpršila ter kreme in pastil.

Bachove kapljice ne nadomeščajo klasičnega zdravljenja z alopatskimi zdravili, ampak ga dopolnjujejo. Lahko jih kombiniramo tudi s homeopatijo ali z drugo obliko komplementarnega zdravljenja. Pomembna prednost Bachovih cvetov je tudi dejstvo, da ne morejo škoditi in jih lahko s pridom uporabljajo tudi nosečnice in otroci.

 

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: